Tricko s lebkou - Elegance smrti

469 Kč
Běžná cena: 519 Kč  
Sleva 11%

Kód zboží: RAF-S189
Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk. Pojměte život a jeho konečnost s noblesou s naším tričkem - Elegance smrti . Toto tričko vzdává hold věčnému cyklu života a smrti s obrazem lebky v elegantním modrém obleku. Detailní grafika spojuje sofistikovanost s morbidní realitou, připomínající, že pod povrchem každého z nás se skrývá stejná kostra. Ideální ... Celý popis
ZVOLTE VELIKOST

Rafal design - Tipy

  •    Všechny produkty
  •    Motorkářská trička 12x
  •    Trička fantasy, lebky 284x
  •    Trička Indiáni 3x
  •    Trička rock, metal ostatní 2x
  •    Trička zvířata 31x

Tricko s lebkou - Elegance smrti - Popis

Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk.

Pojměte život a jeho konečnost s noblesou s naším tričkem - Elegance smrti. Toto tričko vzdává hold věčnému cyklu života a smrti s obrazem lebky v elegantním modrém obleku. Detailní grafika spojuje sofistikovanost s morbidní realitou, připomínající, že pod povrchem každého z nás se skrývá stejná kostra. Ideální pro milovníky gotického umění, filozofie, nebo pro ty, kteří si chtějí připomenout, že každý den by se měl žít jako by byl poslední. Tričko "Elegance Smrti" je výkřikem proti předvídatelnosti a vyzývá k projevení jedinečného stylu.

Tabulka velikosti triček
Velikost [A] Hrudník / cm [B] Délka / cm [C] #####DELKARUKAVU##### / cm #####JAKSEMERI#####
S ~ 48 cm ~ 66 cm ~ 18 cm T-shirt size
M ~ 52 cm ~ 70 cm ~ 22 cm
L ~ 55 cm ~ 74 cm ~ 23 cm
XL ~ 58 cm ~ 76 cm ~ 24 cm
XXL ~ 61 cm ~ 78 cm ~ 25 cm
3XL ~ 65 cm ~ 82 cm ~ 26 cm
4XL ~ 71 cm ~ 86 cm ~ 27 cm
Rozměry triček jsou orientační. Protože podkladové trička mají minimální výrobní toleraci +/- 2-3cm. Tabulka velikostí je od poslední známé značky podkladového trička. Může stát, že někteří výrobci změní značku podkladového trička v nové dodávce zboží. Chceš-li mít jistotu, můžeš se zeptat přes kontaktní formulář a budeme-li mít toto tričko ve vaší velikosti skladem rádi vám aktuální tričko změříme.