Tricko s lebkou - Kyanová lebka

469 Kč
Běžná cena: 519 Kč  
Sleva 11%

Kód zboží: RAF-S191
Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk. Tričko - JoKyanová lebka je mistrovským dílem pro ty, kdo hledají spojení mezi módou a makabrózním světem. Zářící lebka s elektrizujícím odstínem modré, vyniká na černém pozadí trička, přitahujíc pohledy svým živým a hypnotizujícím vzhledem. Design kombinuje klasický symbol smrtelnosti s moderním, téměř neonovým ... Celý popis
ZVOLTE VELIKOST

Rafal design - Tipy

  •    Všechny produkty
  •    Motorkářská trička 12x
  •    Trička fantasy, lebky 284x
  •    Trička Indiáni 3x
  •    Trička rock, metal ostatní 2x
  •    Trička zvířata 31x

Tricko s lebkou - Kyanová lebka - Popis

Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk.

Tričko - JoKyanová lebka je mistrovským dílem pro ty, kdo hledají spojení mezi módou a makabrózním světem. Zářící lebka s elektrizujícím odstínem modré, vyniká na černém pozadí trička, přitahujíc pohledy svým živým a hypnotizujícím vzhledem. Design kombinuje klasický symbol smrtelnosti s moderním, téměř neonovým efektem, což přináší nový rozměr gothic estetiky. Ideální pro každou příležitost, kde chcete ukázat svůj výjimečný styl, tričko "Kyanová lebka" je zárukou, že nezůstanete nepovšimnuti.

Tabulka velikosti triček
Velikost [A] Hrudník / cm [B] Délka / cm [C] #####DELKARUKAVU##### / cm #####JAKSEMERI#####
S ~ 48 cm ~ 66 cm ~ 18 cm T-shirt size
M ~ 52 cm ~ 70 cm ~ 22 cm
L ~ 55 cm ~ 74 cm ~ 23 cm
XL ~ 58 cm ~ 76 cm ~ 24 cm
XXL ~ 61 cm ~ 78 cm ~ 25 cm
3XL ~ 65 cm ~ 82 cm ~ 26 cm
4XL ~ 71 cm ~ 86 cm ~ 27 cm
Rozměry triček jsou orientační. Protože podkladové trička mají minimální výrobní toleraci +/- 2-3cm. Tabulka velikostí je od poslední známé značky podkladového trička. Může stát, že někteří výrobci změní značku podkladového trička v nové dodávce zboží. Chceš-li mít jistotu, můžeš se zeptat přes kontaktní formulář a budeme-li mít toto tričko ve vaší velikosti skladem rádi vám aktuální tričko změříme.