Tricko - Zrcadlení

469 Kč
Běžná cena: 519 Kč  
Sleva 11%

Kód zboží: RAF-S315
Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk. Ponořte se do temnoty s tričkem - Zrcadlení , které je určeno pro ty, kteří si troufnou vyniknout ve světě stínů. Na černém pozadí jsou zobrazeny dvě symetricky umístěné zjevení, které vytvářejí iluzi odrazu na vodní hladině. Stékající červená barva imituje krev, která dodává grafice prvek strachu a záhadnosti. ... Celý popis
ZVOLTE VELIKOST

Rafal design - Tipy

  •    Všechny produkty
  •    Motorkářská trička 12x
  •    Trička fantasy, lebky 284x
  •    Trička Indiáni 3x
  •    Trička rock, metal ostatní 2x
  •    Trička zvířata 31x

Tricko - Zrcadlení - Popis

Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk.

Ponořte se do temnoty s tričkem - Zrcadlení, které je určeno pro ty, kteří si troufnou vyniknout ve světě stínů. Na černém pozadí jsou zobrazeny dvě symetricky umístěné zjevení, které vytvářejí iluzi odrazu na vodní hladině. Stékající červená barva imituje krev, která dodává grafice prvek strachu a záhadnosti. Tato vizuálně silná podoba připomíná dvojitou povahu lidské existence a přetrvávající pouto mezi životem a smrtí. Ideální volba pro milovníky hororu a temné estetiky, toto tričko je jistě mrazivým, ale stylovým prohlášením.
Tabulka velikosti triček
Velikost [A] Hrudník / cm [B] Délka / cm [C] #####DELKARUKAVU##### / cm #####JAKSEMERI#####
S ~ 48 cm ~ 66 cm ~ 18 cm T-shirt size
M ~ 52 cm ~ 70 cm ~ 22 cm
L ~ 55 cm ~ 74 cm ~ 23 cm
XL ~ 58 cm ~ 76 cm ~ 24 cm
XXL ~ 61 cm ~ 78 cm ~ 25 cm
3XL ~ 65 cm ~ 82 cm ~ 26 cm
4XL ~ 71 cm ~ 86 cm ~ 27 cm
Rozměry triček jsou orientační. Protože podkladové trička mají minimální výrobní toleraci +/- 2-3cm. Tabulka velikostí je od poslední známé značky podkladového trička. Může stát, že někteří výrobci změní značku podkladového trička v nové dodávce zboží. Chceš-li mít jistotu, můžeš se zeptat přes kontaktní formulář a budeme-li mít toto tričko ve vaší velikosti skladem rádi vám aktuální tričko změříme.