Tricko - Setkání duchu

469 Kč
Běžná cena: 519 Kč  
Sleva 11%

Kód zboží: RAF-S179
Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk. Odhalte svou mystickou stránku s tričkem - Setkání duchů , které je jako stvořené pro milovníky všeho neobvyklého a nadpřirozeného. Tričko se dvěma přátelsky vyhlížejícími duchy, držícími se za ruce pod světlem plného měsíce vyvolává dojem spojení mezi dvěma světy. Jednoduchý, ale přesto výmluvný design je ... Celý popis
ZVOLTE VELIKOST

Rafal design - Tipy

  •    Všechny produkty
  •    Motorkářská trička 12x
  •    Trička fantasy, lebky 284x
  •    Trička Indiáni 3x
  •    Trička rock, metal ostatní 2x
  •    Trička zvířata 31x

Tricko - Setkání duchu - Popis

Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk.

Odhalte svou mystickou stránku s tričkem - Setkání duchů, které je jako stvořené pro milovníky všeho neobvyklého a nadpřirozeného. Tričko se dvěma přátelsky vyhlížejícími duchy, držícími se za ruce pod světlem plného měsíce vyvolává dojem spojení mezi dvěma světy. Jednoduchý, ale přesto výmluvný design je dokonalým vyjádřením vašeho smyslu pro romantiku a tajemství. Ukažte světu, že některá setkání jsou prostě nadpozemská.
Tabulka velikosti triček
Velikost [A] Hrudník / cm [B] Délka / cm [C] #####DELKARUKAVU##### / cm #####JAKSEMERI#####
S ~ 48 cm ~ 66 cm ~ 18 cm T-shirt size
M ~ 52 cm ~ 70 cm ~ 22 cm
L ~ 55 cm ~ 74 cm ~ 23 cm
XL ~ 58 cm ~ 76 cm ~ 24 cm
XXL ~ 61 cm ~ 78 cm ~ 25 cm
3XL ~ 65 cm ~ 82 cm ~ 26 cm
4XL ~ 71 cm ~ 86 cm ~ 27 cm
Rozměry triček jsou orientační. Protože podkladové trička mají minimální výrobní toleraci +/- 2-3cm. Tabulka velikostí je od poslední známé značky podkladového trička. Může stát, že někteří výrobci změní značku podkladového trička v nové dodávce zboží. Chceš-li mít jistotu, můžeš se zeptat přes kontaktní formulář a budeme-li mít toto tričko ve vaší velikosti skladem rádi vám aktuální tričko změříme.