Tricko s lebkou - Symfonie duchu

469 Kč
Běžná cena: 519 Kč  
Sleva 11%

Kód zboží: RAF-S282
Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk. Tričko s lebkou - Symfonie duchů je jako vizuální poema, která oslavuje tajemný a nadčasový příběh smrti. Design s vrstvením lebek vytváří hloubku a texturu, jako by každá z nich měla vlastní duši a příběh. Ploužící se kouř dodává obrazu přízračnou atmosféru, která umocňuje pocit, že tyto lebky jsou nejen ... Celý popis
ZVOLTE VELIKOST

Rafal design - Tipy

  •    Všechny produkty
  •    Motorkářská trička 12x
  •    Trička fantasy, lebky 284x
  •    Trička Indiáni 3x
  •    Trička rock, metal ostatní 2x
  •    Trička zvířata 31x

Tricko s lebkou - Symfonie duchu - Popis

Materiál 100% bavlna. Rovný střih. Technologie potisku: kvalitní digitální potisk.

Tričko s lebkou - Symfonie duchů je jako vizuální poema, která oslavuje tajemný a nadčasový příběh smrti. Design s vrstvením lebek vytváří hloubku a texturu, jako by každá z nich měla vlastní duši a příběh. Ploužící se kouř dodává obrazu přízračnou atmosféru, která umocňuje pocit, že tyto lebky jsou nejen artefakty minulosti, ale strážci něčeho, co se ukrývá za závojem viditelného světa. Je to tričko pro ty, kteří oceňují komplexní umění a chtějí nosit oděv, který vyvolává diskuzi a provokuje myšlení.
Tabulka velikosti triček
Velikost [A] Hrudník / cm [B] Délka / cm [C] #####DELKARUKAVU##### / cm #####JAKSEMERI#####
S ~ 48 cm ~ 66 cm ~ 18 cm T-shirt size
M ~ 52 cm ~ 70 cm ~ 22 cm
L ~ 55 cm ~ 74 cm ~ 23 cm
XL ~ 58 cm ~ 76 cm ~ 24 cm
XXL ~ 61 cm ~ 78 cm ~ 25 cm
3XL ~ 65 cm ~ 82 cm ~ 26 cm
4XL ~ 71 cm ~ 86 cm ~ 27 cm
Rozměry triček jsou orientační. Protože podkladové trička mají minimální výrobní toleraci +/- 2-3cm. Tabulka velikostí je od poslední známé značky podkladového trička. Může stát, že někteří výrobci změní značku podkladového trička v nové dodávce zboží. Chceš-li mít jistotu, můžeš se zeptat přes kontaktní formulář a budeme-li mít toto tričko ve vaší velikosti skladem rádi vám aktuální tričko změříme.